BEAUTE PACIFIQUE
Instituut Tima,Tima, click for home. Instituut Tima,Tima, click for home. Instituut Tima,Tima, click for home.

Van actieve ingrediënten in producten is bekend dat slechts een kleine hoeveelheid door de hoornlaag kan dringen en dieper in de huid wordt opgenomen. En om huidverjonging te bekomen, moeten we veranderingen realiseren in de diepere huidlagen.  

Om hier verbetering in te brengen, is na jarenlang onderzoek de DTS Roller™ ontwikkeld. Hierbij wordt door het gebruik van de Disk-needle Roller™ de effectieve penetratie in de epidermis en dermis aanzienlijk verhoogd (vergeleken met  de klassieke rollers)! De behandeling is bovendien minder gevoelig.

Naast sterk verhoogde productopname door de huid, zet de DTS Roller™ tevens het natuurlijke wondhelingsproces van de dermis in gang (= huidverjonging). De natuurlijke productie van collageen wordt hierdoor sterk gestimuleerd waardoor de kwaliteit van de huidcellen wordt hersteld en verhoogd. Rimpels, verwijde poriën en pigmentvlekken verminderen tot verdwijnen, de huid ondergaat een lifting en de huidspanning wordt aanzienlijk verbeterd.

Daardoor wordt deze behandeling de ideale anti-ageing huidverzorging van de nieuwe generatie, en dit zonder nevenwerkingen!